Main

Recently Added

1

Tumoret-Pjesa speciale

Year:
2020
Language:
albanian
File:
PDF, 3.44 MB
5

Visaret e kombit. Vëllimi i IV

Year:
1939
Language:
albanian
File:
DJVU, 25.94 MB
10

Presidenti që u bë mbret "AHMET ZOGU"

Year:
2014
Language:
albanian
File:
PDF, 33.99 MB
11

Kulturosfera në apori

Language:
albanian
File:
PDF, 2.34 MB
12

Odiseu nuk kthehet më

Year:
2018
Language:
albanian
File:
PDF, 772 KB
13

Paranoja

Year:
2018
Language:
albanian
File:
PDF, 574 KB
14

Ligji Organik i Ministris së Punëve të Jashtme

Year:
1929
Language:
albanian
File:
PDF, 1.62 MB
16

Lahuta e Malcis (The Highlind Lute)

Year:
1937
Language:
albanian
File:
PDF, 4.41 MB
17

E VËRTETA E JETËS SË KËSAJ BOTE

Year:
2011
Language:
albanian
File:
PDF, 8.22 MB
18

Fizika 1

Language:
albanian
File:
PDF, 425.28 MB
19

Surah Al Kahf and the Modern Age

Language:
albanian
File:
PDF, 3.94 MB
21

Mashtrimi i madh

Year:
2015
Language:
albanian
File:
PDF, 5.10 MB
22

Kalkulus (Calculus in Albanian)

Year:
2010
Language:
albanian
File:
PDF, 6.05 MB
24

Besimi Dhe Islami

Year:
2009
Language:
albanian
File:
PDF, 1.20 MB
25

Gazeta nr 1(38) 21.09.2011

Year:
2011
Language:
albanian
File:
PDF, 5.87 MB
26

Mbi Levizjen Fizike

Year:
1985
Language:
albanian
File:
PDF, 34.06 MB
27

Realitete Shqiptaro-Amerikane

Year:
1997
Language:
albanian
File:
PDF, 16.76 MB
28

Mekanika Analitike

Year:
2003
Language:
albanian
File:
PDF, 582 KB
31

Hyrje në Teori të Relativitetit

Year:
1984
Language:
albanian
File:
PDF, 10.99 MB
33

Atlas i Anatomisë së Njeriut. Koka&Qafa (Leutrim Zeqiri)!

Year:
2019
Language:
albanian
File:
PDF, 44.19 MB
36

The Palace of Dreams

Year:
2011
Language:
albanian
File:
EPUB, 371 KB
37

Renia

Language:
albanian
File:
PDF, 413 KB
38

Otello

Language:
albanian
File:
PDF, 3.19 MB
39

Kanuni i Lek Dukagjinit

Language:
albanian
File:
PDF, 263 KB
40

Barbarite greke ne Shqiperi

Year:
1917
Language:
albanian
File:
PDF, 7.16 MB
41

Ferma e kafsheve

Language:
albanian
File:
PDF, 24.33 MB
42

Te mjeret- Vellimi I

Language:
albanian
File:
PDF, 7.70 MB
43

Dhe malet oshetine

Language:
albanian
File:
PDF, 88.32 MB
44

Shtepi kukulle

Language:
albanian
File:
PDF, 506 KB
45

Tregtar flamujsh

Language:
albanian
File:
PDF, 28.85 MB
46

Djemte e rruges "Pal"

Language:
albanian
File:
PDF, 17.86 MB
47

Miti i Sizifit

Language:
albanian
File:
PDF, 627 KB
48

Bardha e Temalit

Language:
albanian
File:
PDF, 49.58 MB
49

Darka e gabuar

Year:
2008
Language:
albanian
File:
PDF, 9.40 MB
50

Alfabete të gjuhës shqipe

Language:
albanian
File:
PDF, 156 KB
51

Kanuni I Leke Dugagjinit

Language:
albanian
File:
PDF, 265.48 MB
53

Libri Namazit

Year:
2014
Language:
albanian
File:
PDF, 11.57 MB
54

Sintaksi i shqipes

Language:
albanian
File:
PDF, 55.04 MB
56

Gjuhё shqipe, pёr klasёn VI

Language:
albanian
File:
PDF, 3.17 MB
57

Fjalor shqip-anglisht / Albanian-English Dictionary

Language:
albanian
File:
PDF, 2.14 MB
58

Gramatika e gjuhёs shqipe

Language:
albanian
File:
PDF, 33.80 MB
60

Meshari / Мешари

Language:
albanian
File:
PDF, 74.49 MB
63

Kanuni i Lekë Dukagjinit

Language:
albanian
File:
PDF, 514 KB
64

Xh. Bisedë e përditshme Shqipe, Angleze dhe Arabe

Language:
albanian
File:
PDF, 868 KB
65

Fjalor anglisht-shqip / English-Albanian Dictionary

Language:
albanian
File:
PDF, 12.16 MB
66

Libri i gjuhёs shqipe, 1

Language:
albanian
File:
PDF, 10.91 MB
68

Historia e filozofisё islame

Language:
albanian
File:
DOCX, 776 KB
70

Albán nyelvkönyv

Language:
albanian
File:
PDF, 4.77 MB
72

Sintaksa e gjuhës shqipe

Language:
albanian
File:
PDF, 63.21 MB
75

Drejtshkrimi i gjuhёs shqipe

Language:
albanian
File:
PDF, 9.70 MB
77

Gjuha letrare shqipe pёr tё gjithё

Language:
albanian
File:
PDF, 54.92 MB
78

Gramatika e gjuhës shqipe

Year:
2002
Language:
albanian
File:
PDF, 22.47 MB
79

Gramatika e gjuhës shqipe

Year:
2002
Language:
albanian
File:
PDF, 15.79 MB
80

Atentatet

Year:
2007
Language:
albanian
File:
PDF, 1.45 MB
81

Panteoni i rralluar

Year:
1973
Language:
albanian
File:
PDF, 5.21 MB
82

Morfologjia e një fushate

Year:
1980
Language:
albanian
File:
PDF, 9.20 MB
84

KAPITALI

Year:
1980
Language:
albanian
File:
PDF, 12.88 MB
85

Histori e Skënderbeut

Year:
1987
Language:
albanian
File:
PDF, 13.56 MB
86

Lukiani - vepra të zgjedhura

Year:
1979
Language:
albanian
File:
PDF, 12.61 MB
87

Fjaluur i voghel shqyp e ltinisht

Year:
1895
Language:
albanian
File:
PDF, 8.29 MB
88

Agimi i gjytetniis

Year:
1910
Language:
albanian
File:
PDF, 99.76 MB
89

PSE

Year:
2010
Language:
albanian
File:
PDF, 6.71 MB
90

Kam njohur sy, oh ata sy

Year:
1998
Language:
albanian
File:
PDF, 18.04 MB
91

Me Mitrushin

Year:
1997
Language:
albanian
File:
PDF, 2.13 MB
92

Poezi gjermane dhe austriake

Year:
1987
Language:
albanian
File:
PDF, 27.55 MB
93

Të korrat e vona 1 dhe 2

Year:
2013
Language:
albanian
File:
PDF, 71.35 MB
94

Lasgushi më ka thënë

Year:
1992
Language:
albanian
File:
PDF, 4.17 MB
95

Arkitektura dhe Diktatura

Year:
1991
Language:
albanian
File:
PDF, 43.48 MB
96

Gjakftohtesia

Language:
albanian
File:
PDF, 1.99 MB
97

Vitet e urithit

Language:
albanian
File:
PDF, 525 KB
99

SHQIPJA NË EPOKËN E GLOBALIZIMIT

Language:
albanian
File:
PDF, 1.05 MB
100

PROBLEME TË SHQIPES STANDARDE NË KOSOVË

Language:
albanian
File:
PDF, 1.08 MB
102

Refleksione

Year:
1991
Language:
albanian
File:
PDF, 7.47 MB
103

Ushtrime te zgjidhura te Analizes Matematike

Language:
albanian
File:
PDF, 7.04 MB
104

Acing the GI Board Exam.

Language:
albanian
File:
PDF, 14.30 MB
106

Algjebra

Year:
2006
Language:
albanian
File:
PDF, 21.29 MB
107

Algoritmet njohuri themelore me programe në C++

Year:
2007
Language:
albanian
File:
PDF, 946 KB
108

SI TË ZBULONI GËNJESHTARËT DHE TË MOS MASHTROHENI PËRSËRI

Year:
2015
Language:
albanian
File:
PDF, 611 KB
110

Klubi Sportiv Dinamo Tiranë 50 vjet. 1950-2000

Year:
2002
Language:
albanian
File:
PDF, 38.72 MB
111

Ne fillimet e nacionalizmit shqiptar

Year:
2012
Language:
albanian
File:
PDF, 222.93 MB
112

Të jetosh në ishull : roman

Year:
2008
Language:
albanian
File:
EPUB, 784 KB
113

Metodologji e mesimdhenies

Year:
2003
Language:
albanian
File:
PDF, 4.75 MB
114

'Të Jetosh në Ishull

Year:
2008
Language:
albanian
File:
PDF, 2.23 MB
115

SHQIPËRIA

Year:
2011
Language:
albanian
File:
PDF, 5.00 MB
116

Identiteti dhe shtetësia

Language:
albanian
File:
PDF, 1.60 MB
117

Rrefenja nga Amerika

Year:
2011
Language:
albanian
File:
EPUB, 2.09 MB
118

Lahuta e Malsise

Language:
albanian
File:
PDF, 2.58 MB
119

Gazeta nr. 2 (39) 28.09.2011

Year:
2011
Language:
albanian
File:
PDF, 3.53 MB
121

AKTET LIGJORE DHE NËNLIGJORE NË FUSHËN E KONKURRENCËS

Year:
2011
Language:
albanian
File:
PDF, 2.95 MB
122

Njeriu Njedimensional

Year:
2006
Language:
albanian
File:
PDF, 1.49 MB
124

Etika Protestane dhe Shpirti i Kapitalizmit

Year:
2005
Language:
albanian
File:
PDF, 1.61 MB
126

Lahuta e Malcise (The Highland Lute)

Language:
albanian
File:
PDF, 2.68 MB
130

Komploti boteror

Year:
1988
Language:
albanian
File:
PDF, 792 KB
131

Tractatus logico-philosophicus

Year:
2009
Language:
albanian
File:
PDF, 609 KB
132

Odiseja e nje dedektivi 2

Language:
albanian
File:
PDF, 976 KB
134

Gjuha shqipe 3

Year:
1981
Language:
albanian
File:
PDF, 9.87 MB
135

Kodi i procedurës civile : i përditësuar

Year:
2010
Language:
albanian
File:
PDF, 327 KB
136

Historia e popullit shqiptar Volumi 1

Year:
2002
Language:
albanian
File:
PDF, 2.41 MB
137

Odiseja e nje dedektivi 1

Language:
albanian
File:
PDF, 1.41 MB
138

Delvina Kerluku - Poezi

Language:
albanian
File:
PDF, 3.75 MB
139

Bibla e shenjte

Language:
albanian
File:
PDF, 4.74 MB
140

Ese në filozofinë historike dhe politike

Year:
2008
Language:
albanian
File:
PDF, 1.05 MB
141

Gjuha shqipe 2

Year:
1978
Language:
albanian
File:
PDF, 9.13 MB
142

Gjuha shqipe 1

Year:
1975
Language:
albanian
File:
PDF, 5.55 MB
143

Kodi Civil i Republikës së Shqipërisë

Year:
2010
Language:
albanian
File:
PDF, 497 KB
144

Fijeshpresë: Poezi dhe shqipërime

Year:
2010
Language:
albanian
File:
PDF, 1.58 MB
145

Kushtetuta e Republikes se Shqiperise

Language:
albanian
File:
PDF, 212 KB
146

5000 vjet fortifikime në Shqipëri

Language:
albanian
File:
PDF, 10.69 MB